Hoppa till innehåll

Ekonomer till kommande uppdrag i Hudiksvall!

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu Ekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Hudiksvall. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag. Vi ser att du är en person som har en passion för siffror och förmågan att analysera och tolka ekonomisk information. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att hantera företagets ekonomi och finanser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att inkludera:

-Upprätta och underhålla företagets ekonomiska dokumentation
-Genomföra ekonomiska analyser och prognoser för att stödja företagets strategiska beslut.
-Hantera bokföring och finansiell rapportering i enlighet med gällande lagar och regler.
-Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en smidig hantering av ekonomiska frågor.
-Rapportera till företagets ledning och bidra till att utveckla ekonomiska strategier.

Längden på uppdragen samt arbetstider kan variera beroende på kund.

Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, samt utbildning inom ekonomiområdet. Du har god förståelse för ekonomi, förstår sammanhang samt drivs av analys- samt förbättringsarbete. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel. Ange gärna i din ansökan om du besitter andra systemkunskaper.

För att lyckas och trivas i tjänsten krävs struktur, hög servicenivå och en förmåga att leda sig själv. Du har ett noggrant förhållningssätt och lämnar inget åt slumpen. Det här är ett jobb för dig som trivs med ett administrativt arbete. I vissa uppdrag kommer du ha internationella kontaktytor, vilket kräver att du talar och skriver på både svenska och engelska.

Ansökan
Sök in till processen via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Då detta är en proaktiv annons så kallar vi in kandidater löpande på intervju utifrån behovet hos kunder. För mer information är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Rebecka Lindh, rebecka.lindh@clwork.se eller konsultchef Samuli Helavuori, samuli.helavuori@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare