Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du vara med på en tillväxtresa för en hållbar tillverkningsindustri och samtidigt tillhöra en organisation med ambitioner att ta marknadsdelar internationellt? Drivs du av hållbarhetsfrågor kring hälsa, säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet? På SMP Parts får du möjligheten att vara med och bidra med din kompetens och erfarenhet inom HSEQ!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SMP Parts.

Om företaget

SMP Parts har ett stort utbud av högkvalitativa produkter för grävmaskiner vilka alla är framtagna för att klara de tuffa nordiska markförhållandena. Produkterna har en lång livslängd och tillverkningen följer Nordens höga kvalitetsstandard. På SMP Parts egen fabrik i Ilsbo sker både design och produktion. Här arbetar de aktivt med att utveckla nya produkter som säkerställer att maskinförarna ute på fältet ska känna sig trygga med att maskinen alltid får det bästa som marknaden har att erbjuda.

För att möta marknadens behov av allt högre prestanda, säkerhet och livslängd hos produkterna lägger företaget mycket kraft och resurser på produktutveckling och konstruktion. Produkterna är utvecklade med stort fokus på flexibilitet och säkerhet i låsningar och grepp. Detta gör att användaren snabbt och säkert kan växla mellan olika arbetsmoment och redskap. Utöver ett stort standardsortiment erbjuder de även specialtillverkade produkter, tillverkade för att passa en specifik maskin eller ett speciellt arbetsmoment.

Arbetsuppgifter

I rollen som SHEQ-chef (security-, health-, environment- and quality) erbjuds du en varierad, målinriktad och kontaktskapande roll där du får möjlighet att driva projekt med fokus på arbetsmiljö, hållbarhet, säkerhet och kvalitet. Du ingår i den lokala fabriksledningsgruppen och spelar en viktig roll i det tvärfunktionella arbetet med att utveckla verksamheten. SMP Parts strävar efter fortsatt tillväxt och internationell expansion, du kommer därför att ha en betydande inverkan på denna framtida utveckling.

Du fokuserar du på att arbeta systematiskt och proaktivt med arbetsmiljö samt rapportera och följa upp säkerhet. Du formar och utvecklar uthålliga och kvalitativa lösningar för att utveckla säkerhets- och hållbarhetsarbetet genom hela organisationen. I dagsläget har du direkt personalansvar för två kvalitetstekniker. Tillsammans följer gruppen upp på externa och interna reklamationer med övriga avdelningar för att prioritera och införa förbättringar. Du är delaktig i implementeringen av ett kvalitetssystem för förbättrad styrning av ledningsprocesser. Vidare förväntas du skapa och etablera rutiner, instruktioner samt utveckla nya arbetsplatser för montering i samarbete med personal, kollegor och leverantörer.

* Driva, utveckla och upprätthålla säkerhets- och hållbarhetsarbetet i organisationen tillsammans med organisationen
* Följa upp interna och externa avvikelser, föreslå förbättringsåtgärder samt driva implementering tillsammans med de aktuella avdelningarna

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gedigen erfarenhet av arbete med säkerhet, kvalitet och miljö - bland annat miljörapportering, riskanalyser samt förbättringsprojekt
* Goda ledaregenskaper, gärna tidigare erfarenhet av personalansvar
* Kunskap och erfarenhet av myndighetskontakter, lag- och myndighetskrav, bryt och lås, heta arbeten, brandfarlig vara samt riskfyllda arbeten, kemikalier och dylikt
* Erfarenhet av arbete inom industriproduktion
* Erfarenhet av kvalitets- och produktionssystem
* Obehindrad engelska i tal och skrift, svenska är meriterande
* Akademisk utbildning inom området är meriterande

I denna roll förväntas du axla betydande ansvar och arbeta självständigt för att driva ditt arbete framåt. Dina förmågor att planera och skapa struktur är starka och du är inte rädd att be om stöd när det krävs för att säkerställa ett framgångsrik genomförande av projekt. Vidare ser vi att du har ett strategiskt tänkande, du fastnar inte i detaljer utan tar hänsyn till både kortsiktiga och långsiktiga konsekvenser och anpassar därför ditt agerande.

Ditt arbete kommer också innebära nära samarbete med kollegor från andra avdelningar. Det är därför värdefullt att du har en förmåga att lyssna och ta till dig andras åsikter. Genom att arbeta tillsammans kan ni stödja varandra och fatta välgrundade beslut som främjar både verksamhetens mål. Vidare hoppas vi att du är en positiv person som sprider energi och vill främja utveckling för alla!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ilsbo
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare