Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiassistent för kommande uppdrag

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär eller har du jobbat några år inom ekonomi och vill utvecklas vidare? Vi söker nu ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Hudiksvall.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget som du blir anställd till. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Här får du chansen att utvecklas inom ekonomi samt får du tillgång till ett brett nätverk. Som konsult via Bravura blir du tilldelad en dedikerad konsultchef som följer med dig i din fortsatta utveckling.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings-och bemanningsföretagen i Sverige.

Just nu hjälper vi företag i Hudiksvall att hitta sin nya medarbetare inom ekonomi. Våra partners är varierande beroende på uppdrag, vilket är något du får höra mer om vid en intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent består ditt arbete av löpande bokföring och kontoavstämningar. I arbetsuppgifterna ingår även fakturering, hantering av både kund- och leveranstörsreskontra, felhantering av fakturor, avstämningar av betalningar mm. Du kan också komma att arbeta med löpande förbättringsarbete i processerna. I rollen som ekonomiassistent arbetar du nära dina kollegor på ekonomiavdelningen där även extern kontakt kan förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi från högskola eller YH-utbildning
* God datorvana
* Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
* Meriterande med erfarenhet från liknande arbete

Vi ser gärna att du är en person som har ett stort intresse för ekonomi och en vilja att utvecklas inom området. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra och du ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare är du uppmärksam på detaljer och strävar alltid efter att hålla hög kvalité genom att dubbelkolla arbetet noggrant innan du lämnar ifrån dig det. Du har även förmågan att periodvis hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvalitén.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hudiksvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Göteborgs stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga