Svetsexpert till växande Winteria

Svetsexpert till växande Winteria

Winteria söker dig som brinner för svetskvalitet och som vill vara med och utveckla Sveriges mest framåtriktade företag inom området. Genom avancerad laserscanning och mjukvara ges mer pålitlig data och snabbare kvalitetskontroll än vid traditionell visuell kontroll som är både tidskrävande och operatörsberoende. Välkommen på resan att göra digitaliserad kvalitetskontroll av svetsade förband till verklighet för hela industrin!Arbetsuppgifter

Du kommer att komma in som person nr 5 i bolaget, och blir en viktig kugge för framtiden! Du kommer att få stora möjligheter att påverka både företagets utveckling och dina egna arbetsförhållanden och med det kommer också ett stort ansvar. Du kommer att anställas i en roll som svetsexpert, där du bland annat kommer att:

 • Vara expertstöd mot kund
 • Genomföra konsultuppdrag som svetsexpert
 • Agera teknisk presale
 • Göra implementationer


Kvalifikationer

Du har antingen IWE eller IWT, och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Helst ser vi att du har industriell erfarenhet, utifrån ett process- och regelverksperspektiv. Ditt tekniska kunnande är viktigt, men vi kommer att lägga stor vikt vid ditt engagemang, din inställning och de personliga egenskaperna som krävs för att vara med på Winterias resa.

Du är en nyfiken person som inte bara är passionerad över svets, utan teknik i allmänhet. Vi tror att du är prestigelös, trygg i dig själv och med en drivkraft att vilja att utveckla processer, dig själv och teknik.

Vi söker dig som är
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Självutvecklande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, 2023
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Primärt Hudiksvall, Sundsvall eller remote inom Södra Norrland, alternativt Stockholm
 • Övrigt: Resor ingår i tjänsten

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se