Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare till Vattenfall Services!

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett intresse för att driva och planera projekt och vill ta nästa steg i karriären? I rollen som projektledare hos Vattenfall arbetar du nämligen med att driva projekt från start till mål. Det är en bred och varierande roll där du får vara med och bidra till framtidens elnät. Låter det som något för dig? Ansök redan idag - vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Nu har du som har drivet möjligheten att bli en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. På Vattenfall kommer du få möjlighet att arbeta i ett kompetenstekniskt team och passa in om du är resultatinriktad, initiativtagande och serviceinriktad . Arbetet sker kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Som projektledare kommer du att arbeta i en bred roll där du driver projekt i varierad omfattning vad gäller storlek och omfattning i tid. Du arbetar i tät dialog med beredare, projektstöd samt våra tekniker ute i fält. Främst arbetar teamet mot Ellevio, med felavhjälpning, nyanslutningar, underhåll och projekt inom spänningsintervallet 0,4-20 kV.

Du kommer att utgå från något av Vattenfall Services kontor i Bollnäs, Hudiksvall eller Ljusdal, men tjänsteresor i Gävleborg och Dalarna förekommer.

I rollen kommer du att:

 • Självgående ansvara för genomförande av projekt i enlighet med Vattenfall Services mål och riktlinjer
 • Leda och ansvara för projekt under hela projektprocessen från planering och inköp, till driftsättning och överlämning
 • Följa upp och säkerställa leverans i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar
 • Vara Vattenfall Services representant på byggmöten och i förhandlingar
 • Säkerställa att regelverk och krav efterlevs
 • Ansvara för att tekniker och underentreprenörer i projekten har en säker arbetsmiljö


Kvalifikationer
 • Har en utbildning inom teknik eller ekonomi på högskolenivå, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då det krävs i kommunikation och dokumentation

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från en liknande roll, förslagsvis inom bygg-, energi- eller entreprenadbranschen
 • Kunskaper inom entreprenadjuridik
 • ESA, EBR, BAS P/U.

Vi söker dig som har följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Innovativ
 • Serviceinriktad

För att lyckas i rollen ser vi att du kan driva dina projekt framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Du har god samarbetsförmåga med alla involverade i projektet, är serviceinriktad och har ett affärsmässigt tänk för att både kunna se de ekonomiska bitarna, men också upprätthålla kundnöjdhet.

Övrigt:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 dec. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östhammar
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb