Vi söker resande IT-tekniker för installation i butik.

Vi söker resande IT-tekniker för installation i butik.

Som resande IT-tekniker på Internetport får du möjlighet att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter

Du blir en viktig länk i samspelet med våra kunder och de tjänster vi levererar. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för hela IT-installationen i butik och kontor vid nyöppningar och butiksflyttar. Dina främsta arbetsuppgifter blir att göra snygga kabeldragningar och hårdvaruinstallationer i butiken. Det gäller att installera larm, kamera, nätverk, närverkskabel samt kassainstallation. Ibland kommer du även vara med vid butiksöppningarna för att finnas på plats som support.
Vi kan locka dig med internutbildning som tillhandahåller allt du behöver veta om våra produkter och IT. Du kommer ha bil i tjänsten och inte minst tillhöra ett glatt och positivt gäng.Du kommer att packa bilen i Hudiksvall på måndag morgon och komma hem på fredag kväll. Då det är ett jobb på annan ort från måndag - fredag kommer det utgå traktamente, ditt boende är på hotell eller vandrarhem.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är utåtriktad, har hög social kompetens och trivs med att arbeta självständigt. Du behöver ha förmåga att arbeta smidigt sida vid sida med andra entreprenörer i butiken för att klara av ditt uppdrag på utsatt tid. Du behöver inte ha någon dokumenterad IT- utbildning, men ska ha IT-kunskaper, körkort samt ett brinnande tekniskt intresse och vi ser det som en stor fördel om du arbetat mot kunder med liknande arbetsuppgifter tidigare. På Internetport lever man i ett ständigt flöde av nya produkter och tjänster vilket kräver ett stort mått av energi, egen motivation samt förmåga och intresse att ständigt lära sig nya områden.
Det är även viktigt att du är händig, kan skruva, borra och ta egna initiativ på plats när det behövs. Är stresstålig och flexibel. Arbetet innebär en del jobb på höga höjder i butikerna, därför behöver man ha en god fysik. Har du dessutom saxlift kort, är det en merit.
För tjänsten krävs körkort B så du kan ta dig till kunderna med servicebil.

Information och kontakt

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:
  • Att arbeta för en ledande leverantör inom IT-Tjänster.
  • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
  • En lokal och närvarande konsultchef.
  • Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
  • Kollektivavtal.
Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot Internetport AB. Med planerad start 18 Januari. Efter visstidsanställningen kan det generera en fast anställning för rätt person.Tjänsten är på 100 %. Placeringsort är Hudiksvall men du jobbar i hela Sverige.

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare. Catrine Pehrsson 076-649 33 12 el catrine@wikan.se
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catrine Pehrsson
Telefon 076 649 33 12
Email Mejla Catrine Pehrsson
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetport är en fullservicepartner som tillhandahåller tjänster för såväl företag som privatpersoner inom bredband, telefoni och IT. Vi erbjuder allt från avancerade helhetslösningar inom IT till enkla färdigpaketerade tjänster. Exempel på lösningar vi tillhandahåller är systemförvaltning, IT-drift, outsoursing, support, IT-konsulttjänster, dedikerade servrar och VPS servrar.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.