Byggnadsplåtslagare

Byggnadsplåtslagare

Vi söker nu för kunds räkning en till två byggnadsplåtslagare för arbete i Hudiksvall/Söderhamn med omnejd. Anställningen är heltid, tillsvidare och förväntas starta så snart som möjligt. Arbetsplatsen är förlagd i Hudiksvall alternativt Söderhamnl så samtliga uppdrag kommer att utgå ifrån kundföretagets lokaler.

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadsplåtslagare kommer du att tillverka, bearbeta och montera tak- och fasadbeklädnader av plåt. Du kommer att arbeta med alla typer av byggnader, exempelvis villor, kyrkor och kontors- och industrifastigheter.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är en byggnadsplåtslagare med yrkesbevis alternativt en erfaren byggnadsplåtslagare med flera års dokumenterad yrkeserfarenhet av plåtarbete/takläggning. Viktigt att du är självgående, drivande och en problemlösare. Du håller en hög arbetsmoral, är noggrann och ansvarstagande. Jobbar lika gärna självständigt som i team samt har B-körkort.

Information och kontakt

Anställningen avser provanställning 6 månader som planeras att övergå till tillsvidareanställning för rätt person.
Månadslön.

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:
  • Att arbeta för en ledande leverantör inom byggnadsplåtslageri.
  • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
  • En lokal och närvarande konsultchef.
  • Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
  • Kollektivavtal.
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vårt kundföretag. Visstidsanställning 6 månader som enligt planen skall övergå till en tillsvidareanställning för rätt person. Tjänsten är på 100 %. Ordinarie arbetstid är förlagd måndag till fredag.

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare. Roger Engmalm 076-649 33 11 el. roger@wikan.se Catrine Pehrsson 076-649 33 12

(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 14 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Roger Engmalm
Telefon 0278-523311
Email Mejla Roger Engmalm
Område Hudiksvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 22 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.