Kvalitetschef

Kvalitetschef

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetschef hos Voith ansvarar du för att hantera, utveckla och driva kvalitetsfrågorna i hela processkedjan mot förverkligandet av en nollfelskultur i verksamheten. Som expert inom kvalitetsområdet kommer du internt och externt utbilda och svara på kvalitetsrelaterade frågor.
Du hanterar och analyserar avvikelserapporter och initierar hållbara och långsiktiga lösningar.
Du upprättar och dokumenterar interna processrevisionsplaner, hanterar kundreklamationer samt agerar stöd i leverantörsutveckling. Dina kontaktytor inkluderar bland annat hela produktionskedjan i Hudiksvall, leverantörer, externa besiktnings- och certifieringsorgan samt kvalitetsnätverk inom koncernen.
Personalansvar för två mättekniker ingår i rollen och du rapporterar till produktionschef.

Din profil

Du är en engagerad och samarbetsorienterad lagspelare med hög motivation, din analytiska förmåga är välutvecklad och du förstår vikten av att arbeta strukturerad. Du är bekant med olika kvalitetsmetoder.
Sedan tidigare har du grundläggande kunskaper i ISO9001, kunskap och erfarenhet av mätmetoder samt material- och toleranskunskap.
Din kunskap och tekniska förståelse har du förvärvat dig antingen genom en ingenjörsutbildning eller genom att du arbetat med kvalitetsfrågor under flera år. Engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Ansökan

Voith Turbo Safeset samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Frågor om tjänsten hänvisas till Karin Fällman ten Berg, 073-3512798 karin.fallman@clwork.se. Sök tjänsten senast 16 oktober via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Voith är ett av Europas största familjeföretag, vi har fler än 19 000 anställda i över 60 länder och en omsättning på 4,2 miljarder euro. Som ett ledande teknikföretag sätter Voith standarder inom segmenten energi, olja och gas, papper, råvaror samt transport. Voith Turbo Safeset i Hudiksvall tillverkar och utvecklar främst avancerade momentbegränsande kopplingar och fasta förbandskopplingar som används för att förbättra produktionsprocessen och skydda drivlinor i roterande utrustning. Vår välkända kunskap och expertis kommer från våra anställda eftersom våra lösningar baseras på deras expertis, som består av ett brett spektrum bakgrunder, utbildningar och erfarenheter. Utbildningsnivån på medarbetarna i företaget är hög och en stor vikt läggs vid samarbete över avdelningsgränser, det är receptet på vårt trivsamma och utvecklande arbetsklimat. Läs mer om oss på www.voith.com
Är du analytisk, strukturerad och samarbetsorienterad? Har du dessutom ett intresse av att utveckla verksamhetens kvalitet? Voith Turbo Safeset i Hudiksvall söker nu en ny kvalitetschef!