Senior Account Manager för ledande e-handelsplattform

Senior Account Manager för ledande e-handelsplattform

Tänk dig scenariot där nya företag inte har en chans mot redan etablerade märken och marknadsplatser. Där all detaljhandel är i händerna på ett fåtal jätteföretag. Nä, så vill vi inte heller ha det. Därför behöver vi dig som vill fortsätta sprida ordet om Wikinggruppens e-handelsplattform.

Placeringsort: Hudiksvall

Vad kommer du sälja?
Med Visma Software's e-handelsplattform Wikinggruppen vill vi ge våra e-handlare den extra kraft de behöver för att konkurrera på dagens e-handelsmarknad. Vi använder vår djupa kunskap om e-commerce för att göra våra tusentals kunder smartare, snabbare och mer kostnadseffektiva.

Genom att erbjuda en plattform specifikt anpassad till den nordiska marknaden och med rätt integrationer, interna system och automatiseringar möjliggör vi för våra e-handlare att lyckas ännu bättre och hålla sig före konkurrenterna.

Läs mer på https://wikinggruppen.se/

Din vardag som Account Manager e-commerce
"Som Senior Account Manager för Wikinggruppen e-handelsplattform möter du en kundbas som redan efterfrågar våra produkter och som ser oss som rådgivande konsulter snarare än 'ännu en säljare'. E-commerce är framtiden och många butiker behöver vår hjälp för att lyckas. Plus att du får ett kontor med panoramautsikt över sjön och kollegor som verkligen ser vikten av sälj och gärna stöttar dig i vardagen" - Albin, din framtida kollega

Som Senior Account Manager e-commerce blir du en nyckelspelare för utvecklingen av vår försäljning. Vi vet att vi har en bra produkt - så här långt har den sålt sig själv. Nu behöver vi din hjälp för att fortsätta sprida ordet. Du arbetar utifrån uppsatt säljprocess och aktivitetsplan för att få in nya kunder och utveckla samarbetet med befintliga kunder.

I stort kommer dina framtida arbetsuppgifter handla om att:
  • Tillsammans med dina kollegor inom marknad och e-commerce säkerställa att vårt erbjudande marknadsförs och säljs på bästa möjliga sätt
  • Proaktivt planera, genomföra, följa upp och dokumentera aktiviteter utifrån vår säljprocess och aktivitetsplan
  • Aktivt söka upp nya affärsmöjligheter via t.ex. partners, följa upp leads, genomföra demos/säljmöten och hantera offerter
  • Följa och bidra till utveckling av vår marknadsplan och tillsammans med marknad se till att eventuella kampanjerbjudanden når vår målgrupp
  • Tillsammans med försäljningschef hantera pris- och avtalsdiskussioner
Vem söker vi?
För att trivas i rollen som Senior Account Manager gillar du att nätverka och bygga goda kundrelationer. Sälj handlar för dig om att hitta den där affären som blir riktigt bra för båda parter. För dig är det en självklarhet att sätta dig in i och bygga din pitch kring nyttan som kunden får ut av vårt samarbete.

För att lyckas i rollen ser vi att du har
  • Dokumenterad erfarenhet och framgång inom B2B-försäljning
  • Vana av att arbeta med koncept som "pipeline" och "stakeholder" management
  • Kunskaper inom e-handel
  • Vana av avtalshantering och grundläggande kunskaper inom affärsjuridik
  • Trygghet i kunddialogen
Om du har kommit i kontakt med vår e-handelsplattform sedan tidigare ser vi det som ett extra plus, men det är inte ett krav.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil. Personligt brev undanbes. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta Albin Jansson på albin.jansson@visma.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy-statement/

Om Visma Software
Visma Software AB är ett mjukvarubolag inom tech-koncernen Visma Group. Visma Software är en leverantör av affärssystem och mjukvara till medelstora och stora företag i Sverige. Vi tar bort tråkig och tidskrävande uppgifter genom att automatisera och digitalisera våra kunders vardag. Vårt uppdrag är att göra ekonomihantering, business intelligence, e-handel och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business. Vi är totalt nära 200 anställda runt om i Sverige, Rumänien, Polen, Norge och Slovakien.
Mer info
Kontaktperson Albin Jansson
Telefon 0701612606
Område Hudiksvall
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma is a leading provider of core business software for a more efficient and resilient society. We simplify the work of companies and organisations of all sizes, empowering people and helping businesses grow and thrive.

Think of Visma as an ecosystem of companies, cultures, and people, united by shared values and the vision to shape the future of society through technology.