Mekanikkonstruktör till internationella USNR i Söderhamn

Mekanikkonstruktör till internationella USNR i Söderhamn

Om företaget

USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1300 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs på flera orter och sysselsätter cirka 200 personer. Läs mer på www.usnr.com

Dina arbetsuppgifter

USNR står hela tiden inför spännande förändringar. Bolaget behöver fylla på med drivna individer så har du nyligen studerat på högskola/universitet inom maskinteknik eller vill du kanske ta nästa steg i din karriär? Vill du jobba i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter och vara en viktig kugge i den ständigt pågående produktutvecklingen? Nu har du chansen att jobba hos globala USNR som mekanikkonstruktör. Möjlighet till utlandsjobb för att utbyta erfarenheter med USA finns alltid på bordet.

Sök denna tjänst redan idag då urval sker löpande!

USNR är i en tillväxtfas och vill förstärka sitt teknikteam med ytterligare en driven medarbetare som vill utvecklas i rollen som mekanikkonstruktör. Här får du möjlighet att jobba hos en av världens största leverantörer inom sågverksindustrin.

Du kommer ingå i ett tight konstruktionsteam som består av både mek och el om 9 personer där du i början kommer att få gå bredvid dina kollegor.

Du kommer ha ett varierande jobb där du framförallt kommer jobba nära produktion med produktjusteringar samt att du enkelt kan följa din justering från idé till färdig produkt. Från enstaka detaljer och maskiner till kompletta, nyckelfärdiga anläggningar.

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att:
 • Arbeta med små som stora produktjusteringar.
 • Produktutveckling och konceptframtagning.
 • Delta i kundprojekt med olika kundanpassningar.
 • Konstruera i Auto Cad och Solid Works.
 • Ha kontakt med kunder både i Sverige samt utomlands.
 • Skapa teknisk dokumentation, manualer samt bruksanvisningar.
 • Ritningsuppdateringar.
Det här är ett samarbete mellan USNR och Clockwork. Du kommer börja som konsult genom Clockwork som konsult i 12 månader därefter finns det goda förutsättningar att gå över till USNR (förutsatt att det känns rätt för alla parter).

Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.l

Din profil

Vi söker dig som:
 • Har civil/högskoleingenjör inom maskinteknik eller liknande utbildning.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska (fler språk är meriterande).
 • Har körkort samt tillgång till egen bil.
 • Har goda CAD-kunskaper.
 • Meriterande är du om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Tjänsten passar dig som värdesätter samarbete samt att skapa goda relationer. Du är lugn och systematisk i ditt arbetssätt. Vidare är du flexibel, gillar att ta egna initiativ och ta fram lösningar.

Hur går ansökningsprocessen till?

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Hör gärna av dig om du har frågor till

Linnea Hedenberg på 073-351 27 84 linnea.hedenberg@clwork.se eller
Jonas Bergkvist på 073-351 27 73 jonas.bergkvist@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073-351 27 84
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med bemanning och rekrytering men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i fjorton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se