IT-samordnare på Sunfab

IT-samordnare på Sunfab

Dina arbetsuppgifter

Som IT-samordnare på Sunfab arbetar du i ett nära samarbete med IT-teknikern. Du ansvarar främst för koncernens IT-struktur och samordningen av IT-system.
Arbetsuppgifter som ingår:
  • Ansvara för IT-struktur och optimering av IT-system
  • Ansvara för IT-säkerhet och skalskydd
  • Supportera systemägare och projektledare och tillsammans driva utvecklingen framåt
  • Hantera drift av servrar, nätverk och PC enheter
Din profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta inom IT-området. Du har en högskole/universitetsutbildning inom IT alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Som person har du ett strategiskt tänkande inom IT-teknik och säkerhet samt ett stort intresse av IT-relaterade frågor.
För att hantera tjänsten på bästa sätt ser vi att du också har erfarenhet inom SQL, Microsoft Exchange och Microsoft Office. Meriterande är om du har erfarenhet av Monitor G5. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska och innehar B-körkort.

Då vi är ett företag med egen utveckling, tillverkning, montering och provkörning av våra produkter samt paketering och utleverans där hela kedjan är beroende av datakommunikation i olika led så är en övergripande förståelse av olika IT-miljöer meriterande.
För att passa i rollen ser vi att du har lätt för att kommunicera och samarbeta då du har många kontaktytor såväl internt som externt. Andra viktiga egenskaper i rollen är att ha en analytisk förmåga och ett prestigelöst arbetssätt.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Frågor om tjänsten hänvisas till Karin ten Berg, 073-3512798 karin.fallman@clwork.se eller Linnea Hedenberg, 073- 351 27 84 linnea.hedenberg@clwork.se. Sök tjänsten senast 11 december via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Karin Fällman Ten Berg
Telefon 073 351 27 98
Email Mejla Karin Fällman Ten Berg
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, med fokus på tekniskt avancerade hydrauliska pumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner. Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA och Malaysia. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på ca 230 Mkr. Läs mer om oss på www.sunfab.se

Sunfab befinner sig i en expansionsfas där det finns en stor handlingskraft och stora investeringsplaner framåt.

Vi söker nu en IT-samordnare som vill vara med och driva den framtida utvecklingen av koncernens IT-miljö. Ett av kommande projekt 2023 är implementeringen av Monitor G5.