Chef - kvalitet och miljö till Sunfab

Chef - kvalitet och miljö till Sunfab

Dina arbetsuppgifter

Är du analytisk, strukturerad, samarbetsorienterad och har ett intresse av att ständigt förbättra verksamhetens kvalitet?

Sunfab söker nu en ny Kvalitets- och miljöchef.
I den här tjänsten har du det övergripande ansvaret att utifrån angivna mål utveckla och driva företagets kvalitets- och miljöfrågor. Du ansvarar för att vidmakthålla, genomlysa och ständigt förbättra företagets processer och rutiner så att vi har en effektiv och smidig verksamhet. I uppdraget ingår också att utveckla vårt kvalitets- och miljöledningssystem i enlighet med ISO 9001/14001 för att möta framtidens krav och utmaningar.

Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I rollen ingår också att ansvara för interna och externa revisioner gällande kvalitet och miljö samt att övergripande driva Sunfabs hållbarhetsarbete.
Du kommer också att bistå företaget vid externa kvalitets- och miljöärenden. I rollen kommer du att samarbeta med alla funktioner internt på Sunfab.
Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleexamen eller motsvarande och minimum fem års erfarenhet av att leda kvalitet- och miljöarbete inom industriell verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån närliggande bransch. Kunskaper inom LEAN, hållbarhetsfrågor och arbetsmiljö är också viktiga kompetenser för rollen.

Du är en driven, prestigelös och självständig person med stor personlig integritet, och du har intresset och förståelsen för vad aktivt kvalitetsarbetet kan tillföra för utveckling av en verksamhet. Vidare är du strukturerad och systematisk med en naturlig pedagogisk förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att bygga upp, certifiera och utveckla verksamhetsstödjande system.

Ansökan

Sunfab samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Karin Fällman ten Berg på 073-3512798 eller karin.fallman@clwork.se eller Olof Westling på 073-351 27 34 olof.westling@clwork.se

I och med semestertider så har vi längre ansökningstid i denna process
Sök tjänsten senast 31 juli via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Karin Fällman Ten Berg
Telefon 073-3512798
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, med fokus på tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner. Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfab produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernen dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA och Malaysia. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på ca 250Mkr.

Läs mer om oss på www.sunfab.se