VVS-montör för direktrekrytering till kund

VVS-montör för direktrekrytering till kund

Vi rekryterar nu för kunds räkning en VVS-montör på heltid! Söker du en långsiktig tjänst och vill leverera livskvalitet med värme? Är du mån om att göra ett bra jobb och alltid lämna det snyggt efter dig? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund arbetar främst med kundernas värmesystem. De är ett Thermia Värmepumpcenter som arbetar med hela deras utbud av värmepumpar, luft-luft, luft-vatten och jord-/bergvärme. Via egna borriggar hjälper de kunderna som helhetsleverantör till en för kunden så bra uppvärmningslösning som möjligt. De ökar och växer rejält. Det är hög efterfrågan på nyinstallationer, dessutom börjar många värmepumpar bli 20-25 år gamla och behöver bytas ut. Vår kund vill fortsätta utvecklas och det innebär att vi behöver bli fler på både montage och service. De som jobbar hos kund idag är ett bra gäng som tillsammans bestämt att de vill leverera livskvalitet med värme till våra kunder. Även om det är en bra grupp ställer arbetet krav på eget ansvar och att man kan planera sina dagar effektivt då de hjälper kunder mellan Härnösand i norr till Söderhamn i söder.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar den första kontakten med dig som är intresserad och sedan överlämnar detta till kund. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning. Eventuella frågor besvaras av Ida Holmer på StudentConsulting ida.holmer@studentconsulting.com. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar dina chanser i urvalsprocessen. Tjänsterna tillsätts enl. ök med kund.

Detta söker vi:

För att passa in hos vår kund är relevant erfarenhet och utbildning såklart bra. Vana av service eller kylbehörighet likaså. Men viktigast är din vilja och driv som person.

Som en del av teamet hos vår kund får du vara med och påverka. Öppenhet, delaktighet och samarbete i kombination med digitalisering och planering skapar förutsättningar för dig att arbeta fritt och effektivt. De har kontor i både Hudiksvall och Sundsvall men du utgår troligtvis med din företagsbil hemifrån.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com