Säljagent till Morups Fönster i Hudiksvall

Säljagent till Morups Fönster i Hudiksvall

StudentConsulting söker för Morups Fönster AB:s räkning dig som vill starta upp verksamheten i Hudiksvall.

Information om uppdraget:

Morups Fönster AB är ett familjeföretag som säljer, tillverkar och monterar fönster till villaägare i Sverige. Med huvudkontor och egen fönsterfabrik i Falkenberg är Morups en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster och det företag på svenska marknaden som verkat längst i branschen.

Den stora efterfrågan gör att vi på Morups Fönster nu söker fler projektledare som vill starta eget som fristående agenter.

Som agent hos Morups Fönster kan du njuta av friheten som egenföretagare, men med ett helt supportteam i ryggen och ett färdigt, framgångsrikt affärskoncept. Som agent arbetar du som fristående säljande projektledare och utvecklar din lokala marknad. Du ingår i vårt rikstäckande nätverk av projektledande säljare med stark gemenskap och sammanhållning. Allt under varumärket Morups Fönster.

Du besöker kunden i deras hem och rollen som projektledare innebär att du skall rådge kunden kring produkterna och bästa lösning. Du sköter hela fönsteraffären, från hembesök till slutlig genomgång. Affärsidén innebär att kunden bara har att göra med en aktör, inklusive tillverkning, under hela fönsterbytet.

Morups erbjudande
Som projektledare/säljare hos Morups får du utöver ditt säljdistrikt, samtidigt tillgång till den kompetens, erfarenhet och know-how vi samlat på oss sedan starten. Det här är en del av vårt erbjudande till dig:

Ett beprövat och spännande affärskoncept.
Tillgång till en högkvalitativ produkt och tjänst som utvecklas kontinuerligt.
Låg inträdesavgift.
Exklusivitet i ett stort distrikt.
Startpaket marknadsföring.
Halva kostnaden av din lokala marknadsföring betald.
Professionell hemsida samt sökoptimering.
Central marknadsföring och annonsproduktion samt införsäljningsmaterial.
Kontinuerlig stöttning av Försäljningscoach.
Hjälp med fakturering och kravhantering.
Inspirerande konferenser och trevliga kollegor.

Introduktion
Innan första hembesöket ger Morups dig en komplett utbildning av verksamheten med bland annat produktkunskap, affärssystem, säljteknik. Du kommer också få insikter om konstruktionen i vårt premium-fönster på plats i fabriken. Allt för att du skall kunna ge goda råd och utstråla den trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att du hjälper kunderna att göra insiktsfulla val. Utbildning, support och coachning är något som måste utvecklas. Med Morups kommer du hela tiden vara uppdaterad med det senaste.

Detta söker vi:

Just nu letar vi efter proaktiva och engagerade agenter med vilja att driva eget bolag. Är det du?

Målinriktad och älskar att sälja
Ett driv framåt och vilja att utvecklas
Förmågan till projektledning
God social förmåga
Kunskaper inom bygg är en fördel men inget krav
Körkort och bil är ett krav
Stabil ekonomi

Omfattning: Heltid.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen. Tillträde enl. överenskommelse. I slutfasen av denna rekrytering genomförs utdrag ur belastningsregister och ekonomisk bakgrundskontroll.

Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer 070-376 03 79.

Om arbetsgivaren:

Morups Fönster grundades 1932 och har under senare år växt och utvecklats till en marknadsorganisation med stort kundfokus. Vår avsikt är att fortsätta expandera till nya distrikt runt om i landet. Konceptet har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke. Som ny partner hos Morups Fönster välkomnas du till ett glatt gäng av erfarna, duktiga kollegor och får central hjälp att komma igång med arbetet i ditt distrikt.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com