Platschef till Grönsakshuset i Hudiksvall

Platschef till Grönsakshuset i Hudiksvall

Nu söker vi på StudentConsulting dig som vill driva Grönsakshusets verksamhet i Hudiksvall. Är du på jakt efter en ny utmaning och har tidigare erfarenhet från restaurang och livsmedelsbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Grönsakshuset är ett privatägt familjeföretag som varit verksamma i 30år. I Hudiksvall arbetar idag 15 anställda med att plocka och köra ut frukt och grönt till restauranger, storkök, företag och privatpersoner. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet från partihandel, restaurang eller livsmedelsbranschen som vill gå in och axla rollen som Platschef.

Som platschef ansvarar du för att samordna och organisera verksamheten i Hudiksvall. Du arbetar med schemaplanering och har visst personalansvar över de anställda. Grönsakshuset anser att det viktigaste är att du vill driva verksamheten framåt och har stor förmåga till iniativ och idéer.

Arbetstider dagtid och tillträde enl. överenskommelse. Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos Grönsakshuset.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och gillar lagarbete. Du har tidigare vana från arbete där du möter människor och har kontakt med kund. Det är också viktigt att du har tidigare erfarenhet från branschen eller närliggande område så att du är bekant med de produkter Grönsakshuset arbetar med. Kanske har du tidigare arbetat med frukt och grönt i butik eller varit kock?

Du behärskar svenska i tal och skrift och är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. Du kommer med nya idéer och är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till i det dagliga arbetet när det behövs. Tidigare erfarenhet från liknande tjänst är meriterande men ej ett krav.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Låter detta intressant? Sök då redan idag!

Om arbetsgivaren:

Grönsakshuset har 30 års erfarenhet av frukt och grönt. Vi är ett privatägt familjeföretag som sätter stort värde i att varje dag och till varje kund leverera produkter av högsta kvalitet. Grönsakshuset är ett företag i tillväxt vilket innebär att vi även ständigt förbättrar vår verksamhet. En av grundpelarna för oss är dock kontakten med kunden. Vi sätter en ära i att föra en löpande dialog med våra kunder. Vi är lyhörda och ödmjuka inför behov och önskemål.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se