Marknadsadministratör

Marknadsadministratör

Dina arbetsuppgifter

Vi expanderar och stärker därför vår organisation med en Marknadsadministratör, en administrativ spindel i nätet vars huvuduppdrag är att frigöra tid åt våra 19 utesäljare och hålla i administrativa trådar som rör intern kommunikation mellan flera delar i vår verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kund, artikel och registervård
  • Administrera offerter och avtal
  • stötta upp i marknadskampanjer
  • Allmänna administrativa uppgifter kopplat till försäljning och marknad.
Du erbjuds en mycket flexibel roll i ett företag med högt till tak och snabba kommunikationsvägar. Du erbjuds också ett arbete som ger dig utrymme till omväxlande uppgifter och högt tempo. Som Marknadsadministratör hos oss spelar du en viktig roll i att skapa förutsättningar för våra säljare att göra affärer och i allra högsta grad vara med och påverka vår lönsamhet som företag.

Din profil

För att vara rätt person i den här rollen så behöver du vara handlingskraftig, flexibel och älska "när det händer".
Du har en naturlig doer-attityd och får således saker att hända, både på eget initiativ och på snabba uppdrag av dina kollegor.
Din bakgrund bör bestå av liknande arbetsuppgifter/utbildning och framför allt så bör du ha erfarenhet av affärsrelaterad administration. Meriterande är om du har erfarenhet av Monitor.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Olof Westling 073-3512734 olof.westling@clwork.se eller Märta Adolfsson 073-3512771 marta.adolfsson@clwork.se
Läs mer och ansök om tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 31 mars.
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Hudiksvall
Yrkesroll Administration, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 82 anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.