Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Hälsingland

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Hälsingland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Nu behöver vi förstärka vårt team inom beläggning i Hälsingland och söker

Engagerad Arbetsledare med passion för markarbeten och asfalt

Du kommer arbeta nära en produktionschef och tillsammans ansvarar ni för att planera och leda vår produktionsverksamhet inom asfaltutläggning. Stort fokus ligger på säkerheten och du har ett ansvar för att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Dina arbetsuppgifter är varierande och växlar mellan praktiskt arbete ute och mer administrativa sysslor. Arbetsuppgifterna inkluderar produktionsplanering, ekonomistyrning, ledning av UE och personal, inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Delaktighet i arbetet med kvalitet, miljö, och arbetsmiljö är en viktig och självklar del av ditt arbete.

Du är en beslutsam lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som med ett tydligt ledarskap har lätt för att få med dig medarbetarna. Planering och struktur är viktigt men det är också flexibilitet, och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

Du har också:
  • Någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna med väg- och anläggningsinriktning eller motsvarande
  • Goda datakunskaper och erfarenhet av Office-programmen samt affärs- och planeringssystem, som tex C7
  • Bra språkkunskaper i svenska
  • B-körkort - ett krav då det är mycket resande i tjänsten.
Erfarenhet från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen är meriterande.

Vi behöver din ansökan senast den 9 februari, 2018!

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Andreas Grundberg på 010-448 08 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Skanska
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 9 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.