Junior Testingenjör till Senseair

Junior Testingenjör till Senseair

Nu söker Senseair sin nästa juniora testingenjör. Här får du möjligheten att utvecklas bland ingenjörer och forskare där du får arbeta med innovation och utveckling av världsledande produkter. Du kommer att tillhöra ett utvecklingsteams som jobbar för att "make sense of air"

Dina arbetsuppgifter

Som junior testingenjör kommer du att arbeta på kontoret i Delsbo tillsammans med härliga kollegor. I ditt utvecklingsteam finns alla typer av ingenjörer och här värderar man lagarbete högt! Som testingenjör har du en viktig roll i utvecklingen av nya produkter och produktionssystem, där du bland annat kommer få testa produkter i olika miljöer i företagets klimatkammare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Val och utvärdering av testmetoder
  • Test och verifiering av produkter
  • Dokumentation av tekniska krav och testspecifikationer
  • Analys och rapportering av tester och produktionsstatistik
Lyssna gärna på vad Gustav har att berätta om rollen för sin gamla gymnasieklass: https://www.youtube.com/watch?v=JYFuhohiRH0

Här får du som junior ta lärdom av erfarna kollegor och möjligheten att lära genom att göra. Senseair är världsledande inom gassensorer där du kommer bli en viktig spelare i deras laguppställning!

Din profil

Skallkrav:
  • YH alternativt Högskoleingenjörsutbildning med relevant teknisk inriktning
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • Bo med rimligt avstånd till Delsbo
  • Kunskap i Excel
Vi ser det meriterande om du har erfarenhet från test och statistisk analys, kunskaper inom teknisk dokumentation samt kunskaper i Minitab, Labview, eller annan mjukvara. Har du arbetat enligt ISO eller IATF är det också ett plus i kanten.

Som person så har vi tagit fram tre nyckelord vi ser att du känner igen dig i. Vi söker en lagspelare som är noggrann och ansvarstagande!

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök! För dig som studerar fungerar juni alternativt augusti också!
Ort: Delsbo, Hudiksvall
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0722661841
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SenseAir utvecklar och producerar infraröda gassensorer som kan mäta olika gaser och användas för en mängd olika applikationer. Idag kan du hitta deras CO2 sensorer i byggnader, fordon, miljöstationer, livbåtar, fabriker, gruvor med mera.

Idag är Sensair branschledare med över 20 patent och strävar idag efter att fortsätta leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till kunder och återförsäljare över hela världen. Idag är man 190 arbetare nationellt med majoriteten i Delsbo. Företaget har även kontor i Västerås, Kista samt Kina USA och Tyskland. Du kommer att vara en del av utvecklingsteamet i Delsbo, Hudiksvall.

Är du nyfiken att veta mer om Sensair? Kolla in detta klipp: https://www.youtube.com/watch?v=QUEOeY96hrA

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. I denna rekrytering kommer du att bli direktanställd hos Senseair.