VERKSTADSTEKNIKER IGGESUND

VERKSTADSTEKNIKER IGGESUND

Din roll
Vi söker verkstadstekniker till vårt serviceteam med placering hos vår kund i Iggesund. Tillsammans med dina kollegor är din främsta uppgift att säkerställa driften hos kundens truckar, kranar och hamnmaskiner genom service, reparation och underhåll. Genom att förse vår kund med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik ser vi till att hålla maskinerna rullande och på detta vis bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens produktion.

Dina styrkor
Du som söker har tidigare arbetat några år som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö, gärna med tyngre maskiner såsom traktorer och entreprenadmaskiner. Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Då arbetet innefattar arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Vårt lag erbjuder dig
STILL är ett av Europas största truckföretag och ingår i KION Group. Du kommer att arbete i ett trevligt team om 9 personer på ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig som är teknikintresserad ett garanterat intressant och spännande arbete i en miljö med fart och fläkt.

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se.

Frågor besvaras av Regional Servicechef Norr/ Öst, Mikael
Würtz, +46 733 942 555, mikael.wurtz@still.se.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i
Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden.
Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL
Sverige AB omsätter idag 330 MSEK i en organisation med 90 anställda.
Besök gärna www.still.se