Produktionschef sökes till det ledande företaget SMP Parts AB

Produktionschef sökes till det ledande företaget SMP Parts AB

Har du tidigare erfarenhet av verkstadsindustrin och är redo för att ta nästa steg? Då har du chansen att arbeta för en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare! Företaget SMP Parts AB växer och söker nu en produktionschef att utöka sitt team med.

Information om tjänsten

SMP Parts AB är inne i en expansiv fas och söker därför ytterligare kompetenser att utöka sitt team med. Professionals Nord söker för SMP parts AB räkning en produktionschef. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos SMP Parts AB under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetstiden är förlagd vardagar mellan kl. 07-16, med möjlighet till flextid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SMP Parts ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionschef kommer du ansvara för tre arbetsledare som i sin tur ansvarar för cirka 85 medarbetare. Du kommer att driva förbättringsprojekt med fokus på att öka produktivitet samt effektivisering för företagets maskiner. Som produktionschef ansvarar du även över produktionstekniker samt ser till att leveranstider hålls. Vidare innebär rollen som produktionschef att ständigt bevaka och beakta förbättringsområden för att effektivisera produktionen. I rollen som produktionschef ingår du i ledningsgruppen.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som produktionschef ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin. Tidigare erfarenhet av en liknande roll är meriterande men inte obligatoriskt. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som produktionschef. Som person är du lyhörd med en förmåga att kunna förstå i vilken fas företaget befinner sig i. Vi tror även att du innehar ledaregenskaper samt har en förmåga att kunna anpassa ditt ledarskap utifrån målsättning. Som produktionschef bör du även vara en individ med högt i tak.
Vi ser gärna att du har vana av att använda affärssystemet Monitor eller andra likvärdiga system.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Ilsbo
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez-Lindgren, 073 800 37 77

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

För SMP parts AB är flexibilitet och tillförlitlighet grunden i företagskulturen. SMPs kunder kan lita på att SMP håller vad de lovar och att deras produkter håller högsta kvalitet. Med SMPs långa erfarenhet kan de utforma kundanpassade lösningar som stärker kundernas konkurrenskraft och bidrar till ökad produktivitet och säkerhet.
SMP Parts är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare. De är stolta över att tillverka produkter och lösningar av högsta tänkbara kvalitet och deras processer följer de högsta gällande kvalitets- och säkerhetsstandarderna i branschen. SMP Parts är ett kundorienterat företag med stort fokus på att möta kundens behov. Genom att anpassa sina produkter kan de hitta en optimal lösning för varje kunds specifika utmaning eller uppgift. https://www.smpparts.com/sv/om-smp/
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)