Utesäljare Selga Hälsingland

Utesäljare Selga Hälsingland

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Selga i Hudiksvall/Söderhamn måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, du är lösningsorienterad och slutför påbörjade projekt. Du har tidigare erfarenhet från försäljning samt gärna slutfört någon form av säljutbildning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbete hos annan elgrossist, leverantör eller som serviceelektriker och att du är van vid att ta hand om egna kunder.
Viktigast är dock att viljan finns för att lära och utveckla sig inom elbranschen. Du brinner för kundmötet och att få leverera bra lösningar som gynnar både vår kund och vår egen verksamhet.
För att lyckas hos oss är en bred produkkunskap om våra produkter viktigt. Bäst för oss båda är om du kan arbeta med Officepaketet och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som säljare hos oss är kunnande i ekonomi och kalkylering ruskigt bra att ha, det underlättar säljjobbet.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är en lagspelare utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Patrik Snell Filialchef som du når på telefonnummer 0650-76941.
Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK (2019). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.