Nu söker vi CNC-operatörer till våra kunder i Hudiksvallsområdet

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med yrkeserfarenhet inom skärande maskinbearbetning samt goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Meriterande om du är van att programmera och köra Okuma, DMG-Mori och Mazak maskiner. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är van att fatta egna beslut och att lösa problem på plats. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Skift. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-01-26

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se