Vi söker Monitoransvarig till Sveriges bästa industri

Vi söker Monitoransvarig till Sveriges bästa industri

Vill du arbeta på Sveriges bästa industri? Till vår IT avdelning i Hudiksvall söker vi en serviceinriktad Monitoransvarig med ambitioner att växa och utvecklas med företaget.

Beskrivning:

Du kommer att arbeta som ansvarig för affärssystemet Monitor, detta inkluderar allt från enklare användarsupport till att planera och implementera förändringar, anpassningar, utbilda personal i Monitor samt att vara ansvarig för övergången till Monitor G5.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är serviceinriktad, teknikintresserad, tycker om att arbeta med människor och gillar problemlösning. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att passa i rollen tror vi att du har:
  • Mycket goda kunskaper i Monitor
  • Grundläggande kunskaper i MS Office
  • Mycket goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska
  • B-körkort
Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-03-28

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB