Vi söker Innesäljare till Sveriges bästa industri

Vi söker Innesäljare till Sveriges bästa industri

Vill du arbeta på Sveriges bästa industri? Till vårt försäljningskontor i Hudiksvall söker vi en engagerad innesäljare med ambitioner att växa och utvecklas med företaget.

Beskrivning:

OilQuick behöver nu utöka försäljningsavdelningen med ytterligare en innesäljare. Som innesäljare kommer du att vara stationerad på vår försäljningsavdelning i Hudiksvall du kommer att ingå i ett säljteam med 13 medarbetare där du kommer att jobba i team med 4 medarbetare på orderdesk. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ge säljstöd till våra återförsäljare, ta emot order, lämna offerter och administrera dessa i affärssystemet Monitor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med några års erfarenhet från service/försäljning av produkter inom entreprenad/fordonssektorn. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att passa i rollen tror vi att du:
  • Är serviceinriktad
  • Är kund- och lösningsfokuserad
  • Har god teknisk förståelse
  • Är positiv och drivande
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2020-11-05

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB