Teknikchef till OilQuick

Teknikchef till OilQuick

Har du ett stort engagemang för teknik, utveckling och ledarskap? Då är det här arbetet för dig!

Beskrivning

Som Teknikchef har du det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet inom teknikgruppen. Idag består teknikgruppen av 16 personer som arbetar med konstruktion, beredning och utveckling. Du kommer att vara huvudansvarig för framtagande av nya produkter, konstruktionsändringar samt komplettering av befintliga produkter. I din roll ingår även att utveckla verksamheten så att OilQuick fortsätter vara i framkant gällande automatiska snabbfästessystem.

Teknikchefen rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar verksamheten. Som chef ligger ditt fokus på att styra projekt och leda arbetsgruppen.

Kvalifikationer
  • Relevant akademisk utbildning så som maskiningenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flerårig erfarenhet från ledande befattning
  • Erfarenhet av projektledning med ansvar för planering, koordinering och genomförande
Meriterande
  • Erfarenhet av konstruktionsarbete gärna med maskinteknisk inriktning
  • Kunskap inom FEM-analyser, hållfasthetsberäkningar samt hydraulik
Du är trygg i en ledarroll och har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du har god förståelse för såväl produktion samt ledarskap. Du trivs med att leda och organisera personal, du gillar problemlösning och tycker om att fatta beslut, du har förmågan att se helheten och du bidrar till vår utveckling. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd samtidigt som du har en förmåga att ta beslut när det behövs. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Vi är flexibla gällande din bostadsort och öppna för distansarbete, du tillhör huvudkontoret i Hudiksvall och kommer behöva finnas på plats vid behov.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-04-25

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB