Resande Servicetekniker till Sveriges bästa industri

Resande Servicetekniker till Sveriges bästa industri

Nu har du möjlighet att arbeta som Resande Servicetekniker på Sveriges bästa industri!

Beskrivning

Som resande servicetekniker hos oss erbjuds du utmanande och stimulerande arbetsuppgifter som nyinstallationer, reparationer och teknisk support. Detta samtidigt som du hjälper till med idéer och nya tekniska lösningar till kunden. En del av din tjänst innebär att planera, genomföra och upprätta dokumentation efter utfört uppdrag. Du kommer att ha stora möjligheter att själv påverka ditt arbete då du arbetar självständigt med dina uppdrag. Kunderna finns både inom maskinåterförsäljarledet och bland slutkunder, mestadels i Sverige. Det förekommer även resor utomlands, bland annat till våra dotter bolag i Frankrike, Storbritannien och Nordamerika. Vid akuta behov, krävs att du kan resa med kort varsel. Du utgår från huvudkontoret i Hudiksvall och rapporterar direkt till Service- och eftermarknadschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av serviceteknikeryrket och som trivs med och har möjlighet att resa i arbetet. Som person är du lyhörd och du visar ett stort engagemang i att vårda och hantera dina kundrelationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en viktig del är att du har en positiv attityd, gillar utmaningar och tycker om att arbeta med problemlösning.

För att hantera rollen krävs att du har maskinerfarenhet, kunskaper i hydraulik, goda datorkunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Då bilkörande är en del i jobbet behöver du ha B-körkort. Har du dessutom C-körkort eller elektronikkunskaper är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-06-08

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till våra anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. Som anställd hos oss får du även goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

2022 utsågs vi för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att inneha en Great Place to Work-certifiering är ett bevis på att vi uppfattas som en bra arbetsplats av våra medarbetare då den bygger på medarbetarundersökningar och djupgående analyser av hur organisationen arbetar med tillit, ledarskap, innovation, utvecklingsmöjligheter och värderingar.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se