Lager/Godsmottagare till Sveriges bästa industri

Lager/Godsmottagare till Sveriges bästa industri

Vill du arbeta med in- och utleveranser på Sveriges bästa industri? Nu har du möjligheten!

Beskrivning:

I din vardag kommer du att ta hand om vanligt förekommande arbetsuppgifter så som godsmottagning, orderplock, packning av varor samt hantering av in- och utleveranser. Det ingår även truckkörning samt administrativa uppgifter så som fraktbokning, skriva tullhandlingar etc. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med vår marknadsavdelning. För att trivas i denna arbetsgrupp är det även viktigt att du bidrar med god stämning och en positiv inställning.

I arbetet ingår bland annat:
  • Ta emot och ankomst kontrollera gods
  • Ta hand om utleveranser
  • Plocka och packa ordrar
  • Skriva tullhandlingar
  • Boka frakter
  • Inventering
Kvalifikationer:

Vi söker dig med truckkort, traverskort och B-körkort samt flerårig erfarenhet av godsmottagning och lagerarbete på verkstadsföretag eller likvärdigt. Du bör ha arbetat i något affärssystem tidigare, företrädesvis Monitor. Vi ser gärna att du har kunskap om fraktavtal, logistik och tullhantering. Meriterande om du har kunskap om entreprenad-, anläggningsmaskiner, elektronik, styrsystem och hydraulik. Du är van att ta egna beslut och att lösa problem på plats. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du kommunicerar obehindrat på svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Periodvis kan det vara hög arbetsbelastning och vi söker därför dig som är stresstålig. Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-01-25

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB