Kvalitetsansvarig till Sveriges bästa industri

Kvalitetsansvarig till Sveriges bästa industri

Vill du arbeta på Sveriges bästa industri? Nu har du möjligheten, OilQuick fortsätter att expandera, nu söker vi en Kvalitetsansvarig till Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetsansvarig ingår bland annat dessa arbetsuppgifter:
  • Du är ansvarig för företagets kvalitetsledningssystem ISO 9001.
  • Du är kontaktperson mot kunder och leverantörer när det gäller våra kvalitetsfrågor.
  • Du har ett eget driv att hålla dig uppdaterad och aktivt arbeta med rotsaksanalyser på företaget.
  • Du deltar aktivt i förbättrings- och utvecklingsarbeten.
  • Du jobbar löpande med certifieringar och utbildar intern personal.
  • Du kommer att vara företagets representant i teknik- och kvalitetsfrågor.
Du är direkt underställd VD

Din Profil

Som kvalitetsansvarig hos oss på OilQuick ansvarar du primärt för vår kvalitetssäkring genom att säkerställa att vi möter de kundkrav och standarder samt att verksamhetssystemets rutiner efterlevs. Som person är du lösningsorienterad, drivande och utåtriktad samtidigt som du har en god struktur och ordning och reda. Meriterande är om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter i tillverkande industri tidigare. Vi ser gärna att du har en utbildning inom kvalitet, men det är inget krav. Har du erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor är meriterande. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd samtidigt som du har en förmåga att ta beslut när det behövs. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.
Vi är flexibla gällande din bostadsort och öppna för distansarbete, du tillhör huvudkontoret i Hudiksvall och kommer behöva finnas på plats vid behov.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-04-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB