HR-generalist till OilQuick

HR-generalist till OilQuick

Vill du arbeta med HR på Sveriges bästa industri? Nu har du möjligheten!

Beskrivning

Du kommer att ingå i ett litet team, i rollen ingår att stödja chefer och medarbetare konsultativt med HR relaterade frågor. Du ska kunna driva egna projekt och trivas med att arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Du ska dela vår tro att medarbetarna är vår största tillgång och trivas med att arbeta på ett Great place to work företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning som arbetat brett inom HR-området i minst ett par år. Du tycker om att arbeta med både strategiska och operativa HR frågor samt med arbetsmiljöarbete. Du är affärsmässig, kommunikativ och resultatorienterad. Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar, du är duktig på att samarbeta och kommunicera med både kollegor och chefer. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du förväntas vara arbetsgivarens representant, samtidigt som du ska vara lyhörd för våra medarbetares unika behov. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Periodvis kan det vara hög arbetsbelastning och vi söker därför dig som är stresstålig. Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-03-14

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB