Erfaren Svetsare till Sveriges bästa industri

Erfaren Svetsare till Sveriges bästa industri

Vill du arbeta i en modern produktion med ny maskinpark där du har möjlighet att vara med och påverka din arbetsmiljö? OilQuick lägger stort fokus på att visa uppskattning till de anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför.

Beskrivning

Vi fortsätter att expandera och söker nu en erfaren svetsare. I tjänsten ingår ritningsläsning, robotprogrammering, häftning, färdigställning, laddning, plundring samt daglig skötsel och underhåll av robotar. Skiftgång förekommer i stor utsträckning och gäller även för denna tjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren svetsare med minst gymnasial svetsutbildning i grunden. Du har erfarenhet av ritningsläsning och goda svetskunskaper, erfarenhet av robotsvetsning är meriterande. Som person är du driven och engagerad samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du behärskar svenska i tal och skrift. Din arbetsmoral och vilja att lära dig nya saker är viktig för oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Skiftgång. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-09-30

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB