Administratör till Sveriges bästa industri

Administratör till Sveriges bästa industri

Vill du arbeta på Sveriges bästa industri? Nu söker vi dig som är full av energi och brinner för att ge förstklassig service.

Beskrivning:

I rollen som Administratör kommer du att arbeta med att ge våra besökare och medarbetare förstklassig service full av energi och glädje. Du kommer att tillhöra HR teamet där du tillsammans med teamet är engagerad i era gemensamma mål, resultat och arbetsplatsens fortsatta utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ge service utöver det vanliga till våra interna kollegor, besökare och till de som ringer vår växel
 • Fram och bortplockning av frukost
 • Sköta disk och ordningen av allmänna utrymmen
 • Säkerställa att receptionen alltid är välkomnande
 • Hantera interna ärenden och lösa diverse ärenden som dyker upp
 • Vara behjälplig i HR avdelningens aktiviteter
 • Administrativt behjälplig till våra medarbetare på företaget
 • Planering och utförande av personalaktiviteter
 • Vissa städ uppgifter kan förekomma i tjänsten
Kvalifikationer:
 • B-körkort och tillgång till bil
 • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet av servicerelaterat- eller administrativt arbete.

Vi söker dig som:
 • har ett genuint intresse av att ge service av toppkvalitet
 • är stresstålig och grym på att organisera
 • är noggrann, lojal, flexibel - lämnar ingenting oavslutat
Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2021-05-31

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker.

Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Att utses till en av Sveriges bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat medarbetarnas välmående och utveckling.

'OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och att vi lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.'
Henrik Sonerud, VD OilQuick AB