Konstruktör

Konstruktör

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en konstruktör som ska ingå i företagets tekniska team. Du blir en av våra specialister inom produktområdet automatiska snabbfästessystem för grävmaskiner, hjullastare och gaffeltruckar. Du kommer att ansvara för framtagning av tillverkningsunderlag, applikationslösningar mot maskiner och redskap.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad, skötsam, kvalitetsmedveten, plikttrogen och har en god inställning. Du är van att arbeta självständigt och räds inte nya arbetsuppgifter eller utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.

Flerårig erfarenhet av konstruktionsarbete
Erfarenhet av 3D-Cad
Högskoleutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet
Kunskap om hydraulik är meriterande.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 30 juni 2018. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen.

För er kännedom sker utdrag ur belastningsregistret samt drogtest innan anställning.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett familjeägt teknikföretag som utvecklar, tillverkar och säljer helautomatiska snabbfästessystem för entreprenadmaskiner. Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall och här tillverkas våra produkter i företagets egna produktion.
OilQuick är ett företag med låg personalomsättning, låg sjukfrånvaro, stort personalfokus och med stora möjligheter till intern karriärsutveckling. Vi expanderar kraftigt och lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att den vi anställer ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare.
Vi jobbar hårt för lagkänslan, alla ska känna sig delaktiga, värdefulla och sedda. Våra medarbetare är våra bästa ambassadörer och vi är väldigt måna om deras trivsel. Mår vi bra så presterar vi bra, detta leder i sin tur till att företaget går bra; det är vårt motto!

Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av OilQuick i Hudiksvall.

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.