Konstruktör inom mekatronik

Konstruktör inom mekatronik

Nu behöver vi utöka teknikavdelningen med ytterligare en erfaren konstruktör som har kompetenser inom hydraulik, fordonsel och styrsystem.

Vi är idag 19 medarbetare på teknikavdelingen, där vi är indelade i olika undergrupper inom konstruktion, kvalietet och beredning mm. Som konstruktör inom mekatronik blir du en av våra specialister inom produktområdet. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att ta fram kundanpassade tekniklösningar och ett av dina ansvarsområden är tillverkningsunderlag och applikationslösningar mot maskiner och redskap.

Vi söker dig som har erfarenhet inom konstruktionsarbete med kompetenser inom 3D-Cad, hydraulik, fordonsel och/eller styrsystem. Vi ser gärna att du har en i relevant utbildning på universitetsnivå. För att hantera arbetsuppgifterna har du erfarenhet av att arbeta självständigt och du är inte rädd att ta dig an nya utmaningar. Som person är du kvalitetsmedveten, en lagspelare med en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personen vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat

Om du har frågor och funderingar kan du maila rekryteringsansvarig karin.tenberg@oilquick.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeägt teknikföretag som i år 2019 blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Grate Place to Work. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästesystem för entreprenadmaskiner. Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker. Vi är idag 90 anställda och vi har dotterbolag i Frankrike och USA. För oss är engagerade medarbetare, kvalité och nöjda kunder detsamma som framgång. Vi lägger därför stort engagemang i våra medarbetares hälsa, motivation och gemenskap på jobbet.