Som montör och installatör av fordon hos E-Com/Stjärnafyrkant
Hudiksvall arbetar du i en modern installationshall. Din huvudsakliga arbetsuppgift är montering och installation av bilinredning, alkolås, fordons-IT, komradio, varningsljus etc. Du arbetar med allt från personbilar och lastbilar till entreprenadmaskiner. Även byggnation och service av taxi är en betydande del av vår verksamhet. Majoriteten av våra uppdrag sker i våra lokaler men ibland arbetar vi också ute hos våra kunder.

Du kommer att ingå i ett litet team av tekniker och arbeta både enskilt och tillsammans, beroende på uppdragets utformning. Vi sätter ett stort värde i att alltid utföra våra arbeten med högsta kvalitet och efter våra kunders önskemål.

För att lyckas i den här rollen måste du vara driven och initiativrik. Även om vi alltid hjälper varandra och delar med oss av vår kompetens, så kommer det tillfällen då du måste vara självgående. Vi värderar din drivkraft och ditt engagemang mycket högt.

Önskvärda kvalifikationer

– Mycket god teknisk förståelse

– Goda kunskaper inom fordonselektronik

– God förståelse av fordonstekniskt fackspråk i svenska och engelska

– Erfarenhet av eftermontering och service av fordons-IT

– Erfarenhet kring montering av bilinredning eller motsvarande kunskap

– God muntlig och skriftlig kommunikation i svenska

– Körkort B-behörighet

Ett stort plus (men inget krav) är om du har genomgått utbildning avseende installation/service av alkolås eller taxameter.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Lars Nikolausson
Telefon 0650-469300
Email Mejla Lars Nikolausson
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://stjarnafyrkant.se/har-finns-vi/hudiksvall/
Sista ansökningsdag 2 juli 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Hudiksvall med omnejd erbjuder vi en stor bredd av tjänster och produkter inom företagskommunikation. Vi har hjälpt våra kunder i snart 40 år med ett stort engagemang och hög kunskap. Vi är 11 anställda, omsätter ca 27 Mkr och ingår i den rikstäckande telekomkedjan StjärnaFyrkant.