Biträdande Kontorschef sökes till Norra Hälsingland

Biträdande Kontorschef sökes till Norra Hälsingland

Kort om tjänsten
Vill du arbeta nära människor som brinner för sina verksamheter? Har du ett engagemang och passion för att ge småföretagare rådgivning och utveckla deras affärer? Vill du arbeta för en av Sveriges bästa arbetsgivare där det bara är din egen drivkraft som sätter begränsningarna?
LRF Konsult i norra Hälsingland (Hudiksvall, Delsbo och Ljusdal) söker nu en biträdande kontorschef som brinner för tillväxt och digitalisering. Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.
Anställningsomfattning är heltid, du rapporterar till Kontorschef och ingår i kontorens ledningsgrupp.

Om verksamheten
Vi får landets småföretagare att växa. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare. På kontoren i Norra Hälsingland finns flera engagerade konsulter som är specialiserade inom bolagets fyra tjänsteområden.

Mer om tjänsten
I rollen som Biträdande Kontorschef ansvarar du tillsammans med kontorschefen för den dagliga verksamheten på kontoren i Norra Hälsingland. Det kan även förekomma att du har eget kundansvar eller genomför kunduppdrag, dvs ger kvalificerad rådgivning samt redovisning och bokslut till våra kunder. Du ansvarar för budget, tillväxt och resultat för din grupp och coachar medarbetarna i deras dagliga arbete. Det ligger stor vikt i förändringsledning och att hitta effektivare arbetssätt, förbättra systemanvändning, det digitala arbetet enligt företagets utvecklade rutiner och processer.
Du arbetar för att skapa ett positivt kontorsklimat, en god arbetsmiljö och säkerställer en god kommunikation och informationsflöde inom gruppen. I rollen kommer du även att vara delaktig vid införsäljning av nya uppdrag och kundaktiviteter i regionen.

Din profil
I grunden har du en akademisk ekonomutbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet av arbete med redovisning och gärna från en rådgivande roll.
Är du dessutom auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Vi tror att du har arbetat i en likande roll tidigare då det är viktigt att du har goda ledaregenskaper som verksamhetsledare. Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ, brinner för tillväxt och har en god förmåga att skapa nya kontakter. Vidare uppskattar du ett självständigt arbete, nya utmaningar samt har ett driv där du får saker att hända. Du efterlever våra värderingar, dvs engagemang som syns och känns, ger kundvärde som gör skillnad för kunden och affärsmässighet i allt vi gör, såväl till medarbetare, samarbetspartners som våra kunder.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.