Vi söker dig som älskar att programmera!

Vi söker dig som älskar att programmera!

Monitor växer och vi behöver förstärka vår utvecklingsavdelning som ansvarar för kundanpassningar. Här får du som Utvecklare leda utvecklingen från start till mål, i tätt samarbete med våra kunder. Du ingår i ett mixat, stöttande och engagerat team med högt i tak. Junior eller senior – vi välkomnar både och!

Därför ska du jobba på Monitor ERP System!
 • Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas upp karriärvägar internt men erbjuder även karriärmöjligheter internationellt.
 • Som utvecklare hos oss får du vara delaktig i hela utvecklingskedjan, från idé till leverans. Vi jobbar med ny och modern teknik samt professionella utvecklingsmetoder.
 • Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.
 • Vi är ett stabilt och tryggt företag med låg personalomsättning som satsar mycket resurser på produktutveckling och hela tiden expanderar.
 • Du får en gång om året ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.
 • Utöver det erbjuder vi personalförmåner som främjar din hälsa, tjänstepension, personalaktiviteter och resor

För att trivas i rollen hos oss bör du känna igen dig i följande:

 • I ditt arbete är du engagerad, långsiktig och jordnära.
 • Du älskar programmering och problemlösning.
 • Du har tidigare erfarenhet av C#, .Net Framework, Java eller liknande miljöer och programmeringsspråk. Både back-end och front-end.
 • Som person har du lätt för att samarbeta och ser kundkontakt som en rolig del i ditt arbete.
 • Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom datavetenskap eller systemutveckling. Motsvarande arbetslivserfarenhet/erfarenhet från egna projekt fungerar också (ditt personliga driv och intresse för programmering är viktigare för oss).
 • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda

Arbetsbeskrivning
Arbetet ställer höga krav på att du ska kunna arbeta självständigt och ansvarsfullt, med fokus på att ta dina utvecklingsprojekt i mål, med en nöjd kund på andra sidan. Även om du ansvarar för dina egna projekt så förutsätts ett nära samarbete inom det egna teamet, men även med andra avdelningar på Monitor.

Utvecklingsprojektens storlek varierar både i komplexitet och storlek och anpassas efter din förmåga, tidigare erfarenhet och dina intresseområden. Med andra ord, det är en stor variation och bredd i den utveckling vi gör. Du erbjuds en roll med möjlighet att arbeta med både back-end, front-end och webbutveckling. Exempel på några av de tekniker vi använder oss av är, Asp.NET, Asp.NET Core, Angular, JavaScript, Xamarin, SQL, WPF och Azure.

Ansökan
Görs via "Ansök nu" nedan, du slussas därefter vidare till vår hemsida och kan där fylla i ansökningsformuläret. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Sandra Engström,
Recruitment & Employer Branding, på tel. 072-567 66 00 eller e-post sandra.engstrom@monitor.se

Vill du skippa CV och Personligt Brev och hellre visa vad du går för?
Kontakta Sandra så skickar hon en länk till dig med vårt programmeringstest.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.monitorerp.com/sv/career/
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monitor är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall.
Vi utvecklar och säljer vårt egna affärssystem – MONITOR. Vi är just nu inne i den mest spännande och expansiva fasen i vår historia där vårt fokus är att erövra den internationella marknaden.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: https://www.monitorerp.com/sv/career/