Testare till teknikteamet

Testare till teknikteamet

Kvalitetsmedveten, noggrann, strukturerad, problemlösare, gillar ordning och reda – är detta du?
Antalet kunder som väljer MONITOR G5 ökar vilket ställer högre krav på vår produkt och kvalitén. Vi behöver därför förstärka vårt team med fler testare.


Vilka är vi?

Monitor är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall.
Vi utvecklar och säljer vårt egna affärssystem – MONITOR. Vi är just nu inne i den mest spännande och expansiva fasen i vår historia där vårt fokus är att erövra den internationella marknaden.

Arbetsbeskrivning

Som Testare blir du en del av Monitors utvecklingsavdelning i
Hudiksvall, vars övergripande ansvarsområde är att utveckla vår senaste generation av programvaran – MONITOR G5. Du kommer att ingå i Teknikteamet som ansvarar för generella teknikfunktioner, ramverk och webb.

Du samarbetar dagligen med ditt team som består av andra testare, utvecklare och business analysts utifrån ett agilt arbetssätt. Ditt ansvar är att planera och genomföra tester för att kvalitetssäkra nyutvecklade funktioner. Att hitta eventuella fel och brister inom funktion, prestanda eller användbarhet, innan vi levererar till kund. Mer detaljerat innebär det exempelvis felsökning för att återskapa inrapporterade fel, skriva felrapporter och ta fram testscenarion. Som testare hos oss kommer du att bidra till utvecklingen av en produkt som är navet i många tillverkande företag, såväl nationellt som internationellt.

Din profil

Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Kvalité är A och O för dig. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar, egna initiativ men också att arbeta i team. Du tycker att problemlösning är både roligt och motiverande. Vi ser att du identifierar dig med våra värdeord; jordnära, långsiktig och engagerad.

För att lyckas i
rollen bör du känna igen dig i följande:


  • Du har arbetat några år med mjukvarutestning och har med fördel erfarenhet av både manuella och automatiserade tester. Alternativt så har du flera års praktiskt arbete som användare av MONITOR (eller annat affärssystem) och ett intresse av att lära dig testrollen.
  • Generell erfarenhet av arbete med IT-system, drift, support och liknande.
  • Goda IT-kunskaper, framförallt i Windows-miljö.
  • Tidigare arbetat agilt i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet.
  • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och du har en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stort plus om du dessutom har:

  • Utbildning inom IT/Teknik eller mjukvarutestning.

Varför jobba på Monitor ERP System?

Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.

Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas upp karriärvägar internt.

På Monitor värderar vi en god arbetsmiljö och vill främja våra anställdas hälsa. Vi sitter i fräscha nybyggda lokaler i centrala
Hudiksvall. Här finns gott om utrymme för arbete i grupp och individuellt samt fina gemensamma utrymmen som relax, gym, spelrum och egen lunchbuffé. Utöver det erbjuder vi tjänstepension, personalaktiviteter och resor.

Våra anställda får dessutom, en gång om året, ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.

Ansökan

Skicka in din ansökan nedan genom att klicka på "Ansök nu". Du slussas vidare till vår karriärssida. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt, men senast 2020-12-06.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Sandra Engström, Recruitment &
Employer Branding, sandra.engstrom@monitor.se
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.monitorerp.com/sv/career/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)