Testare till Ekonomiteamet

Testare till Ekonomiteamet

Kvalitetsmedveten, noggrann, strukturerad, problemlösare, gillar ordning och reda – är detta du?
Antalet kunder som väljer MONITOR G5 ökar vilket ställer högre krav på vår produkt och kvalitén. Vi behöver därför förstärka vårt team med fler testare.


Vilka är vi?
Monitor är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall.
Vi utvecklar och säljer vårt egna affärssystem – MONITOR. Vi är just nu inne i den mest spännande och expansiva fasen i vår historia där vårt fokus är att erövra den internationella marknaden.

Arbetsbeskrivning
Som Testare blir du en del av Monitors utvecklingsavdelning i Hudiksvall. Det övergripande ansvarsområdet är att utveckla vår senaste generation av programvaran – MONITOR G5. Du kommer att ingå i Ekonomiteamet som ansvarar för ekonomidelarna i systemet samt att anpassa landspaket utifrån de ekonomiska krav som finns för respektive land där vi säljer MONITOR.

Du samarbetar dagligen med ditt team som består av andra testare, utvecklare och business analysts utifrån ett agilt arbetssätt. Ditt ansvar är att planera och genomföra tester för att kvalitetssäkra nyutvecklade funktioner, och att hitta eventuella fel och brister inom funktion, prestanda eller användbarhet, innan leverans till kunderna. Det innebär exempelvis felsökning för att återskapa inrapporterade fel, att skriva felrapporter och ta fram testscenarion. Som testare hos oss kommer du att bidra till utvecklingen av en produkt som är navet i många tillverkande företag, såväl nationellt som internationellt.

Din profil
Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Kvalité är A och O för dig. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, ta eget ansvar och egna initiativ men också att arbeta i team. Du tycker att problemlösning är både roligt och motiverande. Vi ser att du identifierar dig med våra värdeord; jordnära, långsiktig och engagerad.

För att lyckas i rollen bör du känna igen dig i följande:

  • Du har arbetat några år med mjukvarutestning och har med fördel erfarenhet av både manuella och automatiserade tester. Alternativt så har du flera års praktiskt arbete bakom dig som användare av MONITOR (eller annat affärssystem) med fokus på ekonomiområdet.
  • Generell erfarenhet av arbete med IT-system, ekonomisystem, support och liknande.
  • Goda IT-kunskaper, framförallt i Windowsmiljö.
  • Du har tidigare arbetat agilt i miljöer där fokus ligger på kundnytta och slutresultat.
  • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och du har en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stort plus om du dessutom har:

  • Ekonomi- eller ingenjörsutbildning från högskola/universitet. Alternativt motsvarande nivå inom mjukvarutestning.

Varför jobba på Monitor ERP System?
Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.

Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas upp karriärvägar internt.

På Monitor värderar vi en god arbetsmiljö och vill främja våra anställdas hälsa. Vi sitter i fräscha nybyggda lokaler i centrala
Hudiksvall. Här finns gott om utrymme för arbete i grupp och individuellt samt fina gemensamma utrymmen som relax, gym, spelrum och egen lunchbuffé. Utöver det erbjuder vi tjänstepension, personalaktiviteter och resor.

Våra anställda får dessutom, en gång om året, ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.

Ansökan
Skicka in din ansökan nedan genom att klicka på "Ansök nu". Du slussas vidare till vår karriärssida. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt, men senast 2020-12-21.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Sandra Engström, Recruitment &
Employer Branding, sandra.engstrom@monitor.se
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.monitorerp.com/sv/career/
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (15 dagar kvar)