Business Analyst med produktansvar till Monitor ERP System i Hudiksvall

Business Analyst med produktansvar till Monitor ERP System i Hudiksvall

Monitor fortsätter växa! Söker du en roll där du får chansen att arbeta kreativt och självständigt driva projekt? Känner du dig hemma inom tillverkningsindustrin? Kanske har du, likt oss ett brinnande intresse för affärssystem? Vi behöver förstärka ett utav våra utvecklingsteam med en kunnig och driven Business Analyst.

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem?

Vilka är vi?
Monitor är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall. Vi utvecklar och säljer vårt egna affärssystem – MONITOR. Vi är just nu inne i den mest spännande och expansiva fasen i vår historia där vårt fokus är att erövra den internationella marknaden.

För att trivas i rollen bör du känna igen dig i följande:
 • I ditt arbete är du engagerad, långsiktig och jordnära.
 • Du har en utbildning på högskolenivå som ekonomiingenjör, maskiningenjör, systemutvecklare eller motsvarande.
 • Tidigare arbetat agilt, i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet.
 • Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera. Både internt och externt.
 • Du har en förmåga att på ett kreativt och initiativrikt sätt ta fram egna lösnings- och förbättringsförslag för komplexa problem.
 • Känner dig trygg i att hålla presentationer, både för mindre och större grupper.
 • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och du har en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Stort plus om du dessutom känner igen dig i dessa kriterier:
 • Erfarenhet av affärssystem eller liknande administrativa system.
 • Kunskap och erfarenhet inom mjukvaruutveckling och kravställning.

Arbetsbeskrivning
Produktområdet du kommer att jobba inom täcker in Försäljning och Inköp. Detta innefattar exempelvis orderhantering samt flödet av utgående och ingående leveranser. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med programmerare och testare, men även samarbeta med andra produktansvariga som arbetar inom andra områden. Rollen innebär stora möjligheter att styra vad som ska utvecklas och hur kraven ska uppfyllas på ett bra sätt. En stor del handlar om egen kreativitet och initiativförmåga. Detta för att MONITOR ska fortsätta att vara det ledande affärssystemet, både i Sverige och resten av världen!
Du genomför faktainsamling, analyserar önskemål och utformar specifikationer på vad som ska utvecklas. Därigenom kommer du att ha produktansvar för att välja ut vad som ska göras bland krav, idéer och önskemål. Du ansvarar även för att presentera vad som utvecklats, både internt på företaget och externt till kunder.

Varför jobba på Monitor ERP System?
 • Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.
 • Monitor strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
 • Våra anställda får en gång om året ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.
 • Vi är ett stabilt företag med god ekonomi som satsar mycket resurser på produktutveckling och expanderar.
 • Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas upp karriärvägar internt men erbjuder även karriärmöjligheter internationellt.
 • Utöver det erbjuder vi personalförmåner som främjar din hälsa, tjänstepension, personalaktiviteter och resor. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Hudiksvall med tillgång till eget gym, instruktörsledda pass, egen matsal, spelrum m.m.
Ansökan
Klicka på "Ansök nu" (du slussas vidare till vår karriärssida). Sista ansökningsdag är den 13 Februari 2020. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt. Vid frågor kring tjänsten kontakta Sandra Engström, Recruitment & Employer Branding, på tel. 072-567 66 00 eller e-post sandra.engstrom@monitor.se

Monitor strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vi ser olikheter som en tillgång och uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.monitorerp.com/sv/career/
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här:
https://www.monitorerp.com/sv/career/