Business Analyst med områdesansvar

Business Analyst med områdesansvar

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem? Vi söker en kunnig och driven Business Analyst med erfarenhet från tillverkande industri till ett av våra team i Hudiksvall.

Monitor fortsätter växa och vi behöver nu förstärka ett utav våra utvecklingsteam med en kunnig och driven Business Analyst.
Har du erfarenhet från tillverkande industri, trivs med att leda projekt och vara spindeln i nätet? Då ska du se hit!
Som Business Analyst har du ett stort ansvar och en viktig roll i arbetet med den fortsätta utvecklingen av vårt affärssystem MONITOR G5.

Arbetsbeskrivning
Som Business Analyst jobbar du i ett team tillsammans med programmerare, testare och en teamchef. Rollen innebär stora möjligheter att styra vad som ska utvecklas och hur kraven internt och från kund ska uppfyllas på bästa sätt. Du kommer att jobba inom produktområdet tillverkning och tidrapportering och ha ett nära samarbete med våra andra business analysts som arbetar med övriga produktområden inom vårt affärssystem.

En stor del av arbetet handlar om kreativitet, initiativtagande och förmåga att kunna se helhet och bra flöden. Du genomför faktainsamling, analyserar önskemål och utformar specifikationer på vad som ska utvecklas. Därigenom kommer du att ha ansvar för att välja ut vad som ska göras bland krav, idéer och önskemål. Tillsammans med teamchefen ser du sedan till att det blir utvecklat enligt plan. Du ansvarar även för att presentera vad som utvecklats, både internt och externt till våra kunder.

För att trivas i rollen bör du känna igen dig i följande:
  • I ditt arbete är du engagerad, långsiktig och jordnära.
  • Intresserad av och familjär med tillverkande industri.
  • Du har en förmåga att på ett kreativt och initiativrikt sätt ta fram egna lösnings- och förbättringsförslag för komplexa problem.
  • Tidigare arbetat agilt, i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet.
  • Du har en utbildning på högskolenivå som ekonomiingenjör, maskiningenjör, systemutvecklare eller motsvarande.
  • Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera. Både internt och externt.
  • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och du har en bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Stort plus om du dessutom känner igen dig i dessa kriterier:
  • Erfarenhet av affärssystem eller liknande administrativa system.
  • Kunskap och erfarenhet inom mjukvaruutveckling och kravställning.
Varför jobba på Monitor ERP System?

Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Vi är ett stabilt långsiktigt företag med god ekonomi som satsar mycket resurser på produktutveckling och expanderar. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.

Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas karriärvägar internt.

På Monitor värderar vi en god arbetsmiljö och vill främja våra anställdas hälsa. Vi sitter i fräscha nybyggda lokaler i centrala Hudiksvall där det finns gott om utrymme för arbete i grupp och individuellt samt fina gemensamma utrymmen som relax, gym, spelrum och egen lunchbuffé. Utöver det erbjuder vi tjänstepension, personalaktiviteter och resor.

Våra anställda får dessutom, en gång om året, ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här.

Ansökan
Skicka in din ansökan nedan genom att klicka på "Ansök här" och fyll i formuläret. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 18:e april 2021. Vid frågor kring tjänsten kontakta:

Lena Eriksson, Recruitment & Employer Branding, lena.eriksson@monitor.se

Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Ekonomi, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monitor ERP System AB är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall. Vi utvecklar och säljer vårt eget affärssystem – MONITOR. Med mer än 40 års erfarenhet har vi idag en marknadsledande position i Sverige och just nu är vi inne i en mycket spännande och expansiv fas där vårt fokus är att växa på den internationella marknaden.