Transport & maskinförmedlare

Transport & maskinförmedlare

MaserFrakt Anläggning söker Transport/Maskinförmedlare till Hudiksvall

Med placering på kontoret i Hudiksvall söker vi nu transport/maskinförmedlare.
Du kommer att ansvara för ordermottagning för att sedan leda och dirigera maskiner och lastfordon på ett optimalt sätt, samt upprätthålla relationer gentemot kunder och delägare.

Som person ska Du vara initiativ- och ansvarstagande, strukturerad, flexibel samt kunna ta egna beslut. Du behöver kunna hålla många bollar i luften och klara ett högt tempo.

Du skall vara serviceminded och ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, samt ha ett positivt sätt och vara lätt att samarbeta med.

Din förmåga att arbeta i team är mycket viktigt och du måste vara van att jobba med dator, då vi jobbar i en IT baserad miljö som befinner sig i en snabb utveckling.

Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap samt ett stort intresse för branschen är avgörande egenskaper för att lyckas i rollen. Erfarenhet från vår bransch är en fördel.
Mer info
Kontaktperson Mikael Elfsberg
Telefon 070-544 98 38
Email Mejla Mikael Elfsberg
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maserfrakt.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MaserFrakt koncernen består av MaserFrakt AB, med 2 affärsområden MaserFrakt Anläggning och MaserFrakt Distribution. Koncernen har ca: 160 personer anställda som finns placerade på våra kontor i Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Söderhamn Gävle, Sandviken, Hofors, Borlänge,Falun, Avesta, Ludvika, Vansbro och Älvdalen. Verksamheten bedrivs med ca 1500 maskin- och fordonsenheter. Med idag ca 350 delägare och deras anställda samt våra egna tjänstemän sysselsätter MaserFrakt ca 2 500 personer. Koncernens omsättning uppgår till ca 2 miljarder kronor.