Deltidsuppdrag för dig med en annan sysselsättning.

Deltidsuppdrag för dig med en annan sysselsättning.

Budbilschaufför sökes för deltidsuppdrag till lager- och logistikuppdrag!

Just nu får vi på Lernia in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom lagerhantering, orderadministration och logistik. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I detta deltidsuppdrag kommer du att sortera gods i lagret och leverera varor till kunder. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar och kräver god känsla för ordning och reda.

I jobbet ingår till exempel att:
  • sortera, packa, lossa och lasta gods
  • köra budbil
  • registrera beställningar
Vill du dryga ut ditt studielån eller din lön med ett extrajobb? Då välkomnar vi dig att söka tjänsten. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av lagerarbete, logistik och/eller har truckkort, ser vi det som meriterande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.