Förrättningsassistent, Hudiksvall

Förrättningsassistent, Hudiksvall

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Arbetsuppgifter
Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande där du arbetar i team med andra roller, t ex förrättningslantmätare och mätningsingenjörer. Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning där du bland annat utför moment i handläggningen av fastighetsbildningsförrättningar, sköter kundkontakter, jobbar med uppföljning och hanterar ekonomifrågor. Ditt driv och engagemang att stötta och komplettera de andra teamdeltagarna är avgörande för att vårt teamarbete ska kunna utvecklas och förbättras.

Kvalifikationer
Du har någon av följande bakgrunder: - Yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område. - Utbildning till juridisk assistent - Gymnasieexamen från högskoleförberedande program och erfarenhet som mäklarassistent, erfarenhet av administration inom juridisk verksamhet eller offentlig förvaltning eller annan erfarenhet som bedöms som relevant för tjänsten. Arbetet kräver god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal. Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av administration inom fastighetsrätt. - Flerårig juridisk administrativ erfarenhet. Du har förmåga att arbeta strukturerat och kan visa handlingskraft, samtidigt som du bidrar till gott samarbete och kundbemötande. Du har även förmåga att arbeta självständigt utifrån givna ramar och eget omdöme, men kan också anpassa arbetet till ändrade omständigheter.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anton Zetterquist
Telefon 0650-54 84 92
Område Hudiksvall
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!