Infrastrukturspecialist/IT-tekniker

Infrastrukturspecialist/IT-tekniker

Nu förstärker vi teamet i Hudiksvall med en Infrastrukturspecialist/IT-tekniker.

Därför söker vi dig som gillar teknik, är driftig, tar egna initiativ, är modig och målfokuserad.

Din profil:

Du är stresstålig och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare har du förmågan att tänka analytiskt och du är alltid mån om att ge förstklassig service. För oss är det mycket viktigt att du har social kompetens och är prestigelös då oplanerade händelser är en del av vardagen. För denna roll ser vi att du har bred teknisk bakgrund och en eftergymnasial utbildning (IT-tekniker, nätverkstekniker eller motsvarande) och har arbetat minst 5 år med applikationsdrift och/eller kundrelaterad 2:nd-line support. Du har erfarenhet från flera av nedan områden:
  • Microsoft-/Windowsbaserade system
  • Microsoft MDT och SCCM
  • Nätverkskonfiguration och design
  • Virtualisering
  • Systemintegration
  • Klient- /serverhårdvara samt felsökning
Du arbetar i team nära säljare, IT-tekniker och servicetekniker och det är viktigt att du är lösningsorienterad, beredd att hjälpa till där det behövs och tycker om att ha kul på jobbet.

Det du behöver kunna om våra lösningar, produkter och tjänster löser vi i form av internutbildning, träning och positiva kunniga kollegor med gedigen erfarenhet.

Ditt uppdrag:

I rollen arbetar du i flera kundleveranser med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar främst med att ge 2:dn-line support till användare via telefon och fjärrstyrning men även på plats hos kund.
Ärendena kan röra både hård-och mjukvara och i vissa fall i kommunikation med andra systemleverantörer. Du konfigurerar servar och nätverk och har en nära dialog med kund och behovsägare. Förslag på kundunika IT-lösningar blir en del av din vardag.

Vi söker dig med ett stort intresse för IT och service. Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driva ditt arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar som du stöter på.

Arbetstider är mån-fre 08-17

Tillträdet är omgående så sök tjänsten via ansokan@kch.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta vd Jonas Dahlström på 070-418 33 33.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kontorscenter.se
Sista ansökningsdag 11 maj (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara lätt att jobba. Vi på Kontorscenter tar hand om inredningen och tekniken på arbetsplatsen så att våra kunder kan tänka på annat. Vi vet hur man håller i trådarna, från de första skisserna till färdigutrustat kontor. Inredning, möblering, montering, dokumenthantering, IT, nätverk, kontorsmaskiner och service när den behövs.

Vi erbjuder:

Marknadens bredaste sortiment och starkaste varumärken.

En modern och trivsam arbetsmiljö med positiva kollegor som har gedigen erfarenhet.

Stor frihet och mycket ansvar. Våra kunder varierar mellan stora företag, kommuner, statliga verk och organisationer till mindre företag vilket också generar olika behov.