Svetsare spontanansökan

Svetsare spontanansökan

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat, har vana av ritninsläsning, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med
Ange i din ansökan om du innehar någon giltig svetslicens och vilka metoder och material du har erfarenhet av.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet samt om du har erfarenhet som svetsrobotoperatör.

Din profil

För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Ansök idag!

Övrig information

Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav.
Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se.
Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Frida Forsman, frida@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Frida Forsman
Telefon 0705172610
Område Hudiksvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker svetsare för kommande uppdrag till våra kunder i Hudiksvall och Nordanstigs kommuner. Uppdragen är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Hudiksvall och Nordanstig.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitétsmiljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se