Betongarbetare till Strängbetong

Betongarbetare till Strängbetong

Dina arbetsuppgifter

Du kommer utifrån ritningar att arbeta med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement. Efter gjutningen kan det även krävas viss efterbearbetning för att ytan ska bli slät. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra kollegor där storleken på grupp och arbete kommer variera utifrån uppdrag. Så du behöver vara en bra lagspelare och måste tycka om att samarbeta.

Din profil

Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg, industri eller grovarbete. Fokus ligger vid att du är praktiskt lagd och är van att arbete med kroppen. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst. I arbetet förekommer ritningsläsning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav det. Att ha erfarenhet av att jobba med armering är också meriterande, men inte ett krav.

Vi söker dig som är ansvarsfull och engagerad. Du har ett eget driv, visar engagemang och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information

Detta uppdrag innebär att du blir anställd konsult av Konsultia AB och arbetar ute hos vår kund. Visstidsanställning upp till 6 månader och sedan eventuell fortsättning som konsult eller ett övertagande av kundföretaget.
Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

För mer information, kontakta Konsultchef Stefan Persson på telefon 072 - 517 26 14 eller på stefan@konsultia.se.

Start snarast möjligt, dagtidsarbete gäller och det är en heltidstjänst.
Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag. Tjänsterna kan bli tillsatta innan slutdatum.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 072-517 26 14
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi betongarbetare till vår kund Strängbetong med start snarast möjligt!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se