Betongarbetare i Hudiksvall

Betongarbetare i Hudiksvall

Dina arbetsuppgifter

Som betongarbetare kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement. Efter gjutningen kan det även krävas viss efterbearbetning för att ytan ska bli slät eller få rätt struktur. Du kommer att arbeta i arbetslag med andra kollegor och arbetstiderna kan variera beroende på vilken del av fabriken du kommer att arbeta i. Du kommer inledingsvis att arbeta som inhyrd konsult och uppdragets längd är inte fastställd, men är troligen av längre karaktär.

Din profil

Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg, industri eller grovarbete. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst. I arbetet förekommer ritningsläsning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav det. Att ha erfarenhet av att jobba med armering är också meriterande, men inte ett krav.

Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Din personlighet är viktig och vi vill att du är driven, noggrann och villig att lära. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Övrig information

Körkort B är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult hos oss.

Konsultia jobbar hårt för att hitta de bästa konsulterna till våra kunder och som kandidat är du viktig för oss.
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Hallfors
Telefon 0705172612
Område Hudiksvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker betongarbetare för uppdrag hos Strängbetong i Hudiksvall.

Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag och verksamt på flera platser i landet. De ingår i den internationella koncernen Consolis. Strängbetong erbjuder byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden ett brett sortiment av funktionella stommar och vackra fasader.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se