HR-konsult till Iggesund Paperboard

HR-konsult till Iggesund Paperboard

I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Här får du jobba med skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhet i alla led får du vara med och skapa en bättre framtid tillsammans med oss.

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av premiumkartong för konsumentförpackningar och är en del av Holmen. Vår kartong tillverkas av färskfiber från hållbart brukade skogar. Det ger både produktmässiga och miljömässiga fördelar, samt möjlighet att ersätta förpackningar baserade på fossil råvara. Våra varumärken Invercote och Incada används av världsledande företag som ställer extra höga krav på sina förpackningar. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. I Iggesund finns även vårt huvudkontor och vi har en global säljorganisation. Idag är vi drygt 1 350 medarbetare som producerar 530 000 ton kartong varje år.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta dig an nästa utmaning som HR-konsult på internationella Iggesund Paperboard i Hudiksvall. Här får du jobba i en intressant roll med fokus på rekrytering där du kommer ingå i HR-avdelningen. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med hållbarhetsfokus. Låter det här som en spännande roll för dig? Sök då tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut.

Som HR-konsult jobbar du nära HR-avdelningen där du ingår i ett team på fyra personer. Du kommer även att samarbeta med övriga chefer inom organisationen. Du kommer främst att arbeta med rekrytering där du kommer att få ansvara över hela rekryteringsprocessen alltifrån utformning av annonser, intervjuer, skriva anställningsavtal samt introduktion av medarbetare.

Du kommer att få en inblick i hela organisationen och förutom rekrytering kommer du också stötta chefer i personalfrågor samt HR-avdelningen med annan HR-administration, bland annat:
  • Utbildningsadministration
  • Inrapportering av statistik
  • Avtalshantering
Det här är ett konsultupdrag, du kommer att bli anställd av oss på Clockwork och arbeta på Iggesund Paperboard. Start är så snart som möjligt (önskvärt december/januari) fram till sista juni (med möjlighet till förlängning).

Du erbjuds:
  • En internationell miljö
  • Härliga och kompetenta kollegor
  • En rolig och utvecklande roll
Din profil

Du som söker har kanske studerat på högskola/universitet inom HR så som PA-programmet eller beteendevetare alternativt liknande utbildning. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av att arbeta med rekrytering eller arbetat på en HR-avdelning tidigare alternativt har rätt utbildning samt administrativ erfarenhet.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet
  • Du har god kunskap i svenska och engelska
  • Du är kommunikativ och har goda kunskaper att uttrycka dig väl i tal och skrift
Rollen passar dig som gillar att skapa goda relationer och är professionell i ditt bemötande. Att ha god samarbetsförmåga samt att du är prestigelös är avgörande för att du ska passa in. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och planerar ditt arbete självständigt och ser vad som behövs prioriteras.

Vi söker dig som stämmer överens med Iggesund Paperboards värderingar mod, engagemang och ansvar.

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Hör gärna av dig om du har frågor till Linnea Hedenberg på 073- 351 27 84 eller linnea.hedenberg@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073-351 27 84
Område Hudiksvall
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Iggesunds bruk tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote. Förpackningar av vår kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för våra kunders kunder. Vi är en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt. Hos oss jobbar idag omkring 750 medarbetare. Vårt bruk finns vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall.