Lagersäljare Beijer Hudiksvall

Lagersäljare Beijer Hudiksvall

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Som lagersäljare hos oss arbetar du därmed nära kunden där ditt bidrag till försäljningen är grundläggande. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete, försäljning och innehar truckkörkort är därmed denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du med att bemöta våra kunder, som antingen kommer direkt till lagret eller via butiken. Du ger professionella råd kring val och användning av produkter, tar och registrerar ordrar. Utöver detta hanterar du inkommande och avgående gods samt generell artikelvård. Alla säljare har fokus på våra kunder och deras behov, där du som lagersäljare arbetar nära övriga funktioner på filialen för bästa resultat.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete samt försäljning och trivs i en säljande roll. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du ser potential och har vilja att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkörkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial samt fraktplanering ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Tjänsten är på heltid med placeringsort Hudiksvall.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringsperioden.
Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 24 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland