Montör till Huddig

Montör till Huddig

Dina arbetsuppgifter

Som montör på Huddig kommer du att vara en del av ett team med kompetenta medarbetare med bred erfarenhet av yrket. Vi söker nu dig som är redo att vara en del av framtiden på Huddig där vi ser att det är viktigt att du har erfarenhet av:
  • Montering
  • Hydraulik
  • Elektronik
  • Felsökningar
  • Tester & kontroller
Meriterande om du erfarenhet av entreprenad eller annan tung fordonstillverkning, körkort är ett krav.

Din profil

Vi söker dig som är en kvalitetsmedveten lagspelare som förstår vikten av att samarbeta i teamet. Du är ansvarstagande och självgående samt att du gillar utmaningar och har hög arbetsmoral. Vi tror att du är en driven person som naturligt sprider god stämning runt dig samt är flexibel och anpassar dig efter förändrade situationer. Du tar egna initiativ och är noggrann samt förstår vikten av att ha ordning och reda på arbetet. Datavana samt erfarenhet av affärssystem är viktigt då digital information används dagligen.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut. Skicka in din ansökan senast 2021-05-23

Huddig AB samarbetar med Clockwork Hälsingland AB och hänvisar därför alla frågor om processen till Patric Andersson, tel 073-351 27 43 alt patric.andersson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Patric Andersson
Telefon 073-351 27 43
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huddig AB utvecklar, tillverkar och säljer Huddig grävlastare till el, järnvägs och entreprenadbranschen. Vårt eget varumärke Huddig har länge varit marknadsledande bland grävlastare där vi erbjuder den ultimata lösningen för effektivt arbete inom segmenten: city, cable och rail.
Huddig AB arbetar långsiktigt med kunden i fokus och erbjuder ett brett utbud av lösningar för olika användningsområden med högsta kvalitet och med ypperlig service. Huddig AB som företag är beläget i Hudiksvall och har ca 110 medarbetare, vi har även ett etablerat återförsäljarnät i 13 länder i olika delar av världen.